Błąd - Mazowsze V3 FS 13
Temat został rozpoczęty przez Marixon, 2019-07-15, 16:15
Odpowiedzi: 12
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Patrykowskyy [2019-07-17, 14:47]

Błąd - Mazowsze V3 FS 13
Marixon  Wysłany: 2019-07-15, 16:15 







Posty: 65
Pomógł: 1 raz
Wiek: 18
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:



Otóż mam taki problem z mapą Mazowsze v3 w 13tce, gdy zapisze grę i kliknę wyjdź z gry to wywala do pulpitu i wyskakuje taki błąd jak wyżej. Kiedyś to jakoś zrobiłem ale nie pamietam jak XD
Proszę o pomoc bo wkurw.... to jest janusz2


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW
SimonKnight  Wysłany: 2019-07-15, 17:12 


Quiet





Informacje
Imię: Szymon
Posty: 3
Wiek: 19
Dołączył: 19 Lut 2019
Skąd: Przasnysz


Pokaż log


The man who sold the world
Profil PW
Marixon  Wysłany: 2019-07-15, 17:23 







Posty: 65
Pomógł: 1 raz
Wiek: 18
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:

Właśnie gram na wyłączonym logu


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW
Marixon  Wysłany: 2019-07-15, 17:30 







Posty: 65
Pomógł: 1 raz
Wiek: 18
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:

https://www15.zippyshare.com/v/bF5OzRUr/file.html

masz w takiej formie..


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW
Limak_WMG  Wysłany: 2019-07-15, 18:21 







Informacje
Imię: Kamil
Posty: 16
Dołączył: 03 Maj 2018


Ej tez miałem ten sam błąd kiedyś
Profil PW Email
Marixon  Wysłany: 2019-07-15, 19:01 







Posty: 65
Pomógł: 1 raz
Wiek: 18
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:

Ja tak samo ale kiedyś naprawiłem ale nie wiem jak...


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW
lukasz0456  Wysłany: 2019-07-15, 19:44 







Posty: 17
Wiek: 24
Dołączył: 24 Maj 2019


dołączam się do pytanka ktoś wie jak to naprawić :) ?
Profil PW Email
Damian  Wysłany: 2019-07-15, 20:19 


Somsiad





Informacje
Imię: Damian
Posty: 1120
Pomógł: 13 razy
Wiek: 21
Dołączył: 29 Cze 2017
Skąd: Paprykowo
GG: 59176528


Właśnie tak samo mam :|
Profil PW WWW
Miczu  Wysłany: 2019-07-15, 21:06 


poluje na fotografa





Informacje
Imię: Michał
Posty: 40
Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 29 Paź 2018
Skąd: Poznań


reinstal gry



Profil PW Email
Limak_WMG  Wysłany: 2019-07-15, 21:57 







Informacje
Imię: Kamil
Posty: 16
Dołączył: 03 Maj 2018


Reinstal gry? A to nie błąd mapy? Każda inna mapa działa bez zarzutu
Profil PW Email
Patrykowskyy  Wysłany: 2019-07-16, 00:08 


^^





Posty: 159
Dołączył: 06 Lip 2018


Tez to mam na mazowszu.Blad mapy
Profil PW
Miczu  Wysłany: 2019-07-16, 11:24 


poluje na fotografa





Informacje
Imię: Michał
Posty: 40
Pomógł: 1 raz
Wiek: 15
Dołączył: 29 Paź 2018
Skąd: Poznań


mi smiga normalnie
;P



Profil PW Email
Marixon  Wysłany: 2019-07-17, 09:37 







Posty: 65
Pomógł: 1 raz
Wiek: 18
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:

Temat można do kosza :)

[ Komentarz dodany przez: Patrykowskyy: 2019-07-17, 14:46 ]
Przenoszę


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW

Zablokowany
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
fs-polska.xaa.pl - polskie centrum fs fs-polska.xaa.pl - polskie centrum fs