Wywala grę po kupnie zwierząt
Temat został rozpoczęty przez ^^ROMAN^^, 2020-03-08, 21:47
Odpowiedzi: 6
Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Michu77 [2020-03-10, 21:55]

Wywala grę po kupnie zwierząt
^^ROMAN^^  Wysłany: 2020-03-08, 21:47 


^^ROMAN^^




Informacje
Imię: Romek
Posty: 43
Wiek: 20
Dołączył: 17 Lip 2016
Skąd: Polska


Witam, tak jak w temacie. Mogę kupić 2 krowy i za 3 wywala grę i tak samo z owcami, kupię 2 i za 3 już grę wywala. Dodam, że nav mesh nie są jakieś duże, a po dodaniu zwierząt w savegame w folderze vehicles po włączeniu zapisu odrazu wywala grę.
Profil PW
Nefarious  Wysłany: 2020-03-09, 10:32 







Informacje
Imię: Grześ.
Posty: 172
Pomógł: 10 razy
Wiek: 24
Dołączył: 20 Paź 2017
GG: 59012754


Prawdopodobnie nie tak ustawiony navmesh, mam ten sam problem.


How will we rest in peace?
Profil PW
^^ROMAN^^  Wysłany: 2020-03-09, 17:50 


^^ROMAN^^




Informacje
Imię: Romek
Posty: 43
Wiek: 20
Dołączył: 17 Lip 2016
Skąd: Polska


No nwm ustawiłem go drugi raz i nie pomogło, trzeba próbować jeszcze raz chyba
Profil PW
Marixon  Wysłany: 2020-03-09, 18:06 







Posty: 73
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:

Zrób ciut większy i powinno banglać, sam przez to przechodziłem więc wiem ;)


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW
^^ROMAN^^  Wysłany: 2020-03-09, 20:52 


^^ROMAN^^




Informacje
Imię: Romek
Posty: 43
Wiek: 20
Dołączył: 17 Lip 2016
Skąd: Polska


Chyba masz rację, zrobiłem nowy navmesh ale obszar takiej samej wielkości i to samo, muszę powiększyć i sprawdzić
Profil PW
Marixon  Wysłany: 2020-03-10, 19:24 







Posty: 73
Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 07 Lut 2017
Skąd: Olsztyn
GG:

Na nowo nic nie da, powiększenie powinno pomóc, napisz jak zadziała ;) :D


Mój pogrzeb będzie tutaj w klubie oo o o o
Profil PW
^^ROMAN^^  Wysłany: 2020-03-10, 20:37 


^^ROMAN^^




Informacje
Imię: Romek
Posty: 43
Wiek: 20
Dołączył: 17 Lip 2016
Skąd: Polska


Powiększyłem trochę, tylko tak żeby to nie było jakieś mega wielkie i dalej to samo 🤦‍♂️ Edit: dodałem jeszcze raz taki obszar za mapa i działa, czyli muszę to powiększyć dużo. Temat do kosza i dzięki za porady
Profil PW

Zablokowany
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
fs-polska.xaa.pl - polskie centrum fs fs-polska.xaa.pl - polskie centrum fs