Wyciągnięcie jednego elementu z modu - możliwe?
Temat został rozpoczęty przez Marqess87, 2021-03-03, 17:02
Odpowiedzi: 2
Poprzedni temat «» Następny temat

Wyciągnięcie jednego elementu z modu - możliwe?
Marqess87  Wysłany: 2021-03-03, 17:02 

orzech_1987





Informacje
Imię: Marcin
Posty: 82
Pomógł: 1 raz
Wiek: 34
Dołączył: 16 Lis 2020
Skąd: Wielkopolska


Nietypowa sprawa,jeśli w jednym pliku modu jest zawarty kombajn i hedery to czy da się z tego wyciągnąć sam heder aby powstał oddzielny mod na ten heder?


orzech_1987
Profil PW
Matys  Wysłany: 2021-03-03, 22:31 

Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 1978
Pomógł: 64 razy
Wiek: 22
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


znaczy model zimportujesz ale no to by było trzeba za programować na nowo


Profil PW Email
Nefarious  Wysłany: 2021-03-06, 14:04 






Posty: 262
Pomógł: 27 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Paź 2017


I3d i xml zawsze masz oddzielnie. Wystarczy jeszcze tylko skopiować moddesc ale usunąć storeitems od modów nie potrzebnych. Da się je rozpoznać po vehicletype.


Мне мало-мало-мало тебя!
Profil PW

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: