Ac3D
Temat został rozpoczęty przez Shezyy, 2019-05-05, 14:41
Odpowiedzi: 11
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matys [2019-06-07, 08:45]

Ac3D
Shezyy  Wysłany: 2019-05-05, 14:41 







Posty: 88
Pomógł: 1 raz
Wiek: 17
Dołączył: 24 Mar 2019
Skąd: Opolskie


czesc mam pytanie jak przekonwertowac model z giants editor do ac3d? janusz


Masno ni
Profil PW Email
Matys  Wysłany: 2019-05-05, 14:46 


Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 2009
Pomógł: 67 razy
Wiek: 23
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


export w formacie .obj
np jak wyciągasz jakiś model z mapy to wyciągasz w formacie .i3d a jak do ac3d to w formacie .obj


Profil PW Email
Shezyy  Wysłany: 2019-05-05, 14:54 







Posty: 88
Pomógł: 1 raz
Wiek: 17
Dołączył: 24 Mar 2019
Skąd: Opolskie


proboje otworzyc model w formacie .obj i nieda sie


Masno ni
Profil PW Email
Matys  Wysłany: 2019-05-05, 14:55 


Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 2009
Pomógł: 67 razy
Wiek: 23
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


ac3d odpala bez problemu .obj


Profil PW Email
Shezyy  Wysłany: 2019-05-05, 14:58 







Posty: 88
Pomógł: 1 raz
Wiek: 17
Dołączył: 24 Mar 2019
Skąd: Opolskie


takie cos wyskakuje : https://abload.de/img/przechwytywanieo0j0q.jpg


Masno ni
Profil PW Email
Matys  Wysłany: 2019-05-05, 15:01 


Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 2009
Pomógł: 67 razy
Wiek: 23
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


dziwne
jak wyciągasz ten model ?


Profil PW Email
Kazier  Wysłany: 2019-05-05, 15:02 







Posty: 143
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 24 Gru 2018


Może masz po prostu wersję Ac3d bez craka i ci nie wczytuje modelu bo ci się licencja skończyła ;)
Profil PW
Shezyy  Wysłany: 2019-05-05, 15:02 







Posty: 88
Pomógł: 1 raz
Wiek: 17
Dołączył: 24 Mar 2019
Skąd: Opolskie


otwieram w ac3d eksportuje do folderu w formacie .obj


Masno ni
Profil PW Email
Kazier  Wysłany: 2019-05-05, 15:04 







Posty: 143
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 24 Gru 2018


Jeżeli Ci się wyświetla taki kwadrat z formatami to znaczy że ci się licencja skończyła i albo sobie kupisz XDD albo musisz znaleźć cracka
Profil PW
Matys  Wysłany: 2019-05-05, 15:04 


Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 2009
Pomógł: 67 razy
Wiek: 23
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


poczekaj co ty chcesz zrobić bo teraz piszesz inaczej.. z GE do AC3D ta?


Profil PW Email
Shezyy  Wysłany: 2019-05-05, 15:05 







Posty: 88
Pomógł: 1 raz
Wiek: 17
Dołączył: 24 Mar 2019
Skąd: Opolskie


tak


Masno ni
Profil PW Email
Kazier  Wysłany: 2019-05-05, 15:05 







Posty: 143
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 24 Gru 2018


Matys, on chce przenieść model bo pewnie będzie texturował..
Profil PW

Zablokowany
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: