Nie działa wóz konny fs13
Temat został rozpoczęty przez MaTt, 2020-06-03, 13:43
Odpowiedzi: 3
Poprzedni temat «» Następny temat

Nie działa wóz konny fs13
MaTt  Wysłany: 2020-06-03, 13:43 





Posty: 8
Dołączył: 24 Maj 2020


Czemu jak pobieram ten mod https://imgur.com/a/97i4deM



wklejam go do mods,odpalam grę, to nie ma go w grze? mam oryginalną wersję.
Profil PW
Matys  Wysłany: 2020-06-03, 14:47 

Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 1853
Pomógł: 51 razy
Wiek: 21
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


posiadasz najnowszy patch gry ? sprawdź czy mod jest spakowany w formacie .zip i czy też nazwa nie zawiera polskich znaków, spacji czy też snaków specjalnych
Profil PW Email
MaTt  Wysłany: 2020-06-05, 12:41 





Posty: 8
Dołączył: 24 Maj 2020


Mam najnowszy patch, sprawdziłem poprawiłem i dalej nie działa....... :(
Profil PW
Matys  Wysłany: 2020-06-06, 02:34 

Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 1853
Pomógł: 51 razy
Wiek: 21
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


zobacz też czy nie jest spakowany że np. woz_konny.zip/woz_konny/woz_konny
czynie jest tak że jest spakowany w folderach, bo spakowane mają być tylko pliki i wtedy zobacz i zobacz też czy zadziała dodając jako normalny folder nie spakowany wgl w .zip
Profil PW Email

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
fs-polska.xaa.pl - polskie centrum fs fs-polska.xaa.pl - polskie centrum fs