Imię: Marcin
Posty: 30 Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 16 Lis 2020 Skąd: Wielkopolska
Witam. Wstawiłem sobie mieszalnik do paszy dla krów,po załadowaniu zbiornika i wymieszaniu paszy nie mogę jej rozładować,podjeżdżam przyczepą pod rurę i nic się nie dzieje, nie wyświetla mi się żadna opcja do naciśnięcia klawisza żeby rozładować na przyczepę. Może ktoś miał z tym styczność i wie co zrobić?
Oglądałem na filmikach na YT i tam im wszystko działa,wyświetla się opcja do naciśnięcia klawisza do rozładunku a u mnie nic
Zdjęcie mieszalnika poniżej
Jeżeli podjeżdżasz oryginalną przyczepą to raczej się nie uda rozładować. Przyczepa nie ma możliwości przewozu TMR, spróbuj podjechać paszowozem albo przyczepą którą można wozić TMR
Imię: Marcin
Posty: 30 Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 16 Lis 2020 Skąd: Wielkopolska
^^ROMAN^^ napisał/a:
Jeżeli podjeżdżasz oryginalną przyczepą to raczej się nie uda rozładować. Przyczepa nie ma możliwości przewozu TMR, spróbuj podjechać paszowozem albo przyczepą którą można wozić TMR
Paszowozem też próbowałem,nie działa . A jakiś konkretny model przyczepy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum