Problem z Giants Editor i Ciągnikiem
Temat został rozpoczęty przez WrzeczkoMods, 2021-08-04, 14:47
Odpowiedzi: 2
Poprzedni temat «» Następny temat

Problem z Giants Editor i Ciągnikiem
WrzeczkoMods  Wysłany: 2021-08-04, 14:47 





Informacje
Imię: Miłosz
Posty: 28
Dołączył: 26 Lis 2020
Skąd: Wrzeczko


Cześć mam dwa problemy

1.Jak odpalam ciągnik w Giants Editor to go nie widać (wypakowanie nie pomodło)

2.Chciałem dodać sobie do c360 chlapacze i jak dodałem ją do gry to w sklepie normalnie się wyświetla i jak nacisnę kup to wywala grę.

Pomoże ktoś?


lubie Kaczki XDDDD ^^
Profil PW
Nefarious  Wysłany: 2021-08-04, 18:51 






Posty: 262
Pomógł: 27 razy
Wiek: 25
Dołączył: 20 Paź 2017


Tak, Sprawdz czy to dobra wersja GE do otwieranego modu.

Zobacz też czy nie otwierasz jakiegoś oszukańca którego modmaker zostawił po to by mylić trop przy edytowaniu.


Мне мало-мало-мало тебя!
Profil PW
WrzeczkoMods  Wysłany: 2021-08-04, 19:34 





Informacje
Imię: Miłosz
Posty: 28
Dołączył: 26 Lis 2020
Skąd: Wrzeczko


Dzięki już wszystko działa


temat do zamknięcia


lubie Kaczki XDDDD ^^
Profil PW

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: