Problem z C360
Temat został rozpoczęty przez Losiek42, 2019-05-19, 15:31
Odpowiedzi: 13
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Masej [2019-05-19, 20:25]

Problem z C360
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 15:31 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


Witam

Mam problem ponieważ usunąłem kabine i krate w masce w C360 i jak ją kupuje to zacina mi się gra

Proszę o pomoc
Profil PW Email WWW
Shezyy  Wysłany: 2019-05-19, 15:47 







Posty: 88
Pomógł: 1 raz
Wiek: 16
Dołączył: 24 Mar 2019
Skąd: Opolskie


A jakiej wersji Giants Edtora uzywasz?


Masno ni
Profil PW Email
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 15:50 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


Szymon1209 napisał/a:
A jakiej wersji Giants Edtora uzywasz?


5.5.2
Profil PW Email WWW
kapelo3210  Wysłany: 2019-05-19, 16:14 






Posty: 16
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Maj 2019


Usuwasz index czy odznaczasz Visibility?
Profil PW
VViktor02  Wysłany: 2019-05-19, 16:47 


Pozdrawiam





Informacje
Imię: Wiktor
Posty: 92
Pomógł: 10 razy
Wiek: 20
Dołączył: 16 Sty 2019
Skąd: Świętokrzyskie


Ja zawsze odznaczam "Visibility" i wszystko działa
Profil PW
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 17:01 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


Indeks
Profil PW Email WWW
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 17:27 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


Zrobiłem to co powiedziałeś i kiedy wchodzie do ciągnika zacina mi się gra
Profil PW Email WWW
Kejefsi  Wysłany: 2019-05-19, 17:36 







Posty: 38
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Lip 2015


Pokaż log...
Profil PW Email
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 17:38 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


Kejefsi, a jak to zrobić i zrobić zdjęcie
Profil PW Email WWW
AliX219  Wysłany: 2019-05-19, 17:44 






Posty: 5
Dołączył: 04 Sie 2018


Jeśli usuwasz kabinę za poprzez wywalenie indeksów to możliwe że przesuwasz kolejność innych części ciągnika przez co gra podczas wczytywania modu nie wie co ma zrobić bo dane w .xml są inne niż w modelu dlatego gra ci się wykrzacza. najlepiej odznaczyć Visibility i powinno zadziałać
Profil PW
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 18:15 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


AliX219 napisał/a:
Jeśli usuwasz kabinę za poprzez wywalenie indeksów to możliwe że przesuwasz kolejność innych części ciągnika przez co gra podczas wczytywania modu nie wie co ma zrobić bo dane w .xml są inne niż w modelu dlatego gra ci się wykrzacza. najlepiej odznaczyć Visibility i powinno zadziałać


No zrobiłem to i zacina się [/list]
Profil PW Email WWW
kapelo3210  Wysłany: 2019-05-19, 18:32 






Posty: 16
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Maj 2019


Spróbuj tego, podmien w Dokumenty/MyGames/ls13
https://sharemods.com/gzhy3rujgrmo/inputBinding.xml.html
Profil PW
Losiek42  Wysłany: 2019-05-19, 18:52 


Styrta sie pali





Informacje
Imię: Hymel Jadwiga
Posty: 417
Pomógł: 5 razy
Wiek: 17
Dołączył: 26 Mar 2019
Skąd: a co cie to


dziękuje kapelo3210,
Profil PW Email WWW
kapelo3210  Wysłany: 2019-05-19, 18:57 






Posty: 16
Pomógł: 2 razy
Dołączył: 13 Maj 2019


:) ^^
Profil PW

Zablokowany
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: