Mam problem z corseplayer w fs13
Temat został rozpoczęty przez PA PROTNIK, 2016-10-21, 16:05
Odpowiedzi: 4
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Matys [2017-02-27, 02:57]

Mam problem z corseplayer w fs13
PA PROTNIK  Wysłany: 2016-10-21, 16:05 






Informacje
Imię: ŁuuuKiii
Posty: 22
Wiek: 20
Dołączył: 24 Wrz 2015


Nie umię go ustawić do sianokosów ,sianokiszonki .
Pomorze ktoś z góry dzięki
Profil PW
Matys  Wysłany: 2016-10-22, 14:21 


Administrator





Informacje
Imię: Mateusz
Posty: 1951
Pomógł: 64 razy
Wiek: 22
Dołączył: 10 Lip 2015
Skąd: Ostrołęka


chyba raczej chodziło ci o Course Play :) jak to jaką masz jego wersje ?


Profil PW Email
PA PROTNIK  Wysłany: 2016-10-22, 18:24 






Informacje
Imię: ŁuuuKiii
Posty: 22
Wiek: 20
Dołączył: 24 Wrz 2015


Course Play 3.0 i nie mogę ustawić do sianokosów ,sianokiszonki itp
Profil PW
Kejefsi  Wysłany: 2016-10-22, 23:26 







Posty: 38
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 14 Lip 2015


Bo jego chyba nie szło do tego ustawić, nie polecam tego bo to nie działa tak jak powinno
Profil PW Email
PA PROTNIK  Wysłany: 2016-10-23, 09:34 






Informacje
Imię: ŁuuuKiii
Posty: 22
Wiek: 20
Dołączył: 24 Wrz 2015


To jaka wersja działa ?
Profil PW

Zablokowany
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: