FS 15Mieszalnik pasz - jak to działa?
Temat został rozpoczęty przez Marqess87, 2020-11-16, 16:33
Odpowiedzi: 2
Poprzedni temat «» Następny temat

FS 15Mieszalnik pasz - jak to działa?
Marqess87  Wysłany: 2020-11-16, 16:33 

orzech_1987





Informacje
Imię: Marcin
Posty: 60
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 16 Lis 2020
Skąd: Wielkopolska


Witam. Wstawiłem sobie mieszalnik do paszy dla krów,po załadowaniu zbiornika i wymieszaniu paszy nie mogę jej rozładować,podjeżdżam przyczepą pod rurę i nic się nie dzieje, nie wyświetla mi się żadna opcja do naciśnięcia klawisza żeby rozładować na przyczepę. Może ktoś miał z tym styczność i wie co zrobić?
Oglądałem na filmikach na YT i tam im wszystko działa,wyświetla się opcja do naciśnięcia klawisza do rozładunku a u mnie nic :(
Zdjęcie mieszalnika poniżej

96f4a6056d7de.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 27,86 KB

Profil PW
^^ROMAN^^  Wysłany: 2020-11-16, 18:04 

^^ROMAN^^




Informacje
Imię: Romek
Posty: 49
Wiek: 20
Dołączył: 17 Lip 2016
Skąd: Polska


Jeżeli podjeżdżasz oryginalną przyczepą to raczej się nie uda rozładować. Przyczepa nie ma możliwości przewozu TMR, spróbuj podjechać paszowozem albo przyczepą którą można wozić TMR ;)
Profil PW
Marqess87  Wysłany: 2020-11-16, 18:09 

orzech_1987





Informacje
Imię: Marcin
Posty: 60
Pomógł: 1 raz
Wiek: 33
Dołączył: 16 Lis 2020
Skąd: Wielkopolska


^^ROMAN^^ napisał/a:
Jeżeli podjeżdżasz oryginalną przyczepą to raczej się nie uda rozładować. Przyczepa nie ma możliwości przewozu TMR, spróbuj podjechać paszowozem albo przyczepą którą można wozić TMR ;)


Paszowozem też próbowałem,nie działa . A jakiś konkretny model przyczepy?
Profil PW

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: